Προτεινόμενες Συσκευές Pithagoras

Το σύστημα εντοπισμού Πυθαγόρας δεν περιορίζετε στις συσκευές μίας εταιρείας κατασκευής αλλά μπορεί να δουλέψει με ένα μεγάλο πλήθος συσκευών. Στην πραγματικότητα μπορεί να δουλέψει με οποιαδήποτε συσκευή κυκλοφορεί στην αγορά και υποστηρίζει τεχνολογίες όπως GPRS και SMS. Παρόλα αυτά η επιλογή της κατάλληλης συσκευής για την κατάλληλη εργασία είναι ιδιαίτερα σημαντική και μπορεί να αυξήσει την ποιότητα και την ποσότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.
Οι συσκευές που σας προτείνουμε είναι κορυφαίες στην κατηγορία τους και έχουν ελεγχθεί σε αρκετά δύσκολες συνθήκες με πολύ καλά αποτελέσματα. Η σχέση τιμής απόδοσης είναι η καλύτερη της αγοράς και η εγγύηση που δίνουμε είναι 2 χρόνια (με δυνατότητα παράτασης) ακόμα και όταν ο κατασκευαστής δίνει 1 χρόνο. Επίσης υπάρχει πλήθος περιφερειακών για την κάλυψη οποιασδήποτε ανάγκης.
 • Συσκευή GPS εντοπισμού οχημάτων PH4000s

    Το PH4000s είναι μια GPS/GSM/GPRS συσκευή εντοπισμού και παρακολούθησης οχημάτων. Έχει σχεδιαστεί ως λύση για τη διαχείριση στόλου οχημάτων και διαθέτει πλήθος περιφερειακών καθώς και ενσωματωμένων λειτουργιών και όχι μόνο επιτρέπει το MDT αλλά επίσης υποστηρίζει μεγάλης ακρίβειας εξωτερικό αισθητήρα καυσίμων.
  Περισσότερα...

 • Συσκευή GPS εντοπισμού οχημάτων PH6000s

    Το PH6000s είναι μια προχωρημένη GPS/GSM/GPRS συσκευή εντοπισμού και παρακολούθησης οχημάτων, η οποία μπορεί να ανταποκρίθεί πλήρως στις περίπλοκες ανάγκες της διαχείρισης των κινητών περιουσιακών στοιχείων. Μπορεί να υποστηρίξει 3 διαφορετικούς αισθητήρες την ίδια στιγμή, κάτι που επιτρέπει στη μονάδα να ανταπεξέλθει σε προχωρημένες απαιτήσεις και εφαρμογές του πελάτη.
  Περισσότερα...

 • Αδιάβροχη Συσκευή GPS Μηχανής/Αυτοκινήτου PH600C

    Το PH600C είναι μια αδιάβροχη GPS/GSM/GPRS συσκευή εντόπισμού και παρακολούθησης οχημάτων/μηχανών που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και για μοτοσικλέτες και για αυτοκίνητα αλλά και για άλλου είδους κινητά περιουσιακά στοιχεία.

  Περισσότερα...

 • Αδιάβροχη Φορητή Συσκευή GPS PH600

    Το PH600 ειναι μια αδιάβροχη φορητή GPS/GSM/GPRS συσκευή εντόπισμού και παρακολούθησης. Είναι συσκευή ασφαλείας με κουμπί πανικου SOS και η μπαταρία του έχει χρόνο αναμονής που φτάνει τους δύο μήνες. Είναι αδιάβροχο και έχει ηλιακό πάνελ το οποίο το τροφοδοτή με ενέργεια.
  Περισσότερα...

 • Συσκευή Αναγνώρισης (RFID)

    Proximity Reader - RFID (Radio Frequency Identification)
    Το Proximity Reader (RFID) είναι μια συσκευή αναγνώρισης ραδιοσυχνότητας με χαρακτηριστικά υψηλής σταθερότητας και ευαισθησίας. Χρησιμοποιείται για την ταυτοποίηση του οδηγού και εμποδίζει την παράνομη την εκκίνηση του οχήματος.
  Περισσότερα...

 • Αριθμητικό Πληκτρολόγιο

    Το αριθμητικό πληκτρολόγιο είναι αδιάβροχο και αδιαπέραστο από σκόνη και χρησιμοποιείται για την αναγνώριση της ταυτότητας των οδηγών.
  Έχει πολλά επίπεδα προγραμματισμού και λειτουργίες διαχείρισης του κώδικα ασφαλείας. Το αριθμητικό πληκτρολόγιο έχει μεγάλη διάρκεια ζωής και ασφάλεια υψηλού επιπέδου.
  Περισσότερα...

 • Οθόνη Μηνυμάτων Οδηγού (MDT)

    Το σύστημα ανταλλαγής μηνυμάτων αυτοκινήτου (Οθόνη Οδηγού) (MDT) διαθέτει ασφαλή αμφίδρομη ανταλλαγή μηνυμάτων κειμένου και εξασφαλίζει τη γρήγορη και αξιόπιστη επικοινωνία με τις κινητές μονάδες του εργατικού δυναμικού σας, ενώ βρίσκονται στο δρόμο.
  Περισσότερα...

 • Κάμερα

    Αδιάβροχη κάμερα και προστατευμένη από την σκόνη.
  Διαθέτει μικρή, διακριτική και κομψή εμφάνιση.  Περισσότερα...

 • Αισθητήρας Επιπέδου Καυσίμων

    Ο αισθητήρας καυσίμου χρησιμοποιείται κυρίως για την ανίχνευση της στάθμης του πετρελαίου, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και για την παρακολούθηση της στάθμης της βενζίνης, του λαδιού, του υδραυλικού λαδιού αλλά και άλλων υγρών. Έχει το πλεονέκτημα της υψηλής ακρίβειας, της εύκολης αλλά και απλής εγκατάσταση. Το μήκος του αισθητήρα καυσίμου μπορεί να ρυθμιστεί ανάλογα με το ύψος της δεξαμενής.
  Περισσότερα...

 • Αισθητήρας Θερμοκρασίας

    Ο αισθητήρας θερμοκρασίας προσφέρει υπολογισμό δύο καναλιών και ανιχνευτών θερμοκρασίας και χρησιμοποιείτε ευρέως για τη συλλογή θερμοκρασίας σε πραγματικό χρόνο, με συναγερμό αλλαγής θερμοκρασίας και καμπύλη θερμοκρασίας. Ο θερμικός ανιχνευτής έχει μεταλλικό περίβλημα και διαθέτει επίπεδο εξόδου UART-TTL.
  Περισσότερα...

 • Αισθητήρας Πίεσης Ελαστικών

    PH600 waterproof portable tracker and security device is a GPS/GSM/GPRS tracking device with solar power supply, the portable GPS tracker PH600 supports two-way voice call and the standby time of the portable tracker reaches over two months.
  Περισσότερα...


Αρχικη

ISO     Προσωπικά Δεδομένα     Πολιτική Απορρήτου