Υπηρεσίες

 • Παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο
  (Real Time - Live Tracking)

     Βρείτε που βρίσκεται κάθε σας όχημα σε κάθε στιγμή. Έτσι μπορείτε να χρησιμοποιείτε το πλέον ιδανικό όχημα για να ανταποκριθεί σε μια επείγουσα κατάσταση για εσάς ή τους πελάτες σας. Βελτιστοποιήστε τις διαδρομές των οχημάτων σας. Αποφύγετε τις καθυστερήσεις και τις περιττές κινήσεις μειώνοντας το κόστος στις μεταφορές σας.
 • Ομαδοποίηση

     Ομαδοποιήστε οχήματα που σας ενδιαφέρουν και παρακολουθήστε την πορεία όλης της ομάδας ταυτόχρονα!
  Δείτε που βρίσκεται η κάθε ομάδα οχημάτων κάθε στιγμή και συντονίστε ή προγραμματίστε τις κινήσεις σας.

 • Αναφορές

     Το σύστημα Πυθαγόρας σας παρέχει ένα ολοκληρωμένο πακέτο αναφορών σχετικά με την συσκευή GPS και το όχημα που την φέρει. Δείτε πότε τα οχήματά σας κάνουν στάση, αλλά και ποια οχήματα παρουσίασαν υπερβολική αδράνεια. Δείτε την αναφορά των αισθητηρίων της συσκευής και πληροφορηθείτε για την κατάσταση των οχημάτων σας. Δείτε την ταχύτητα με την οποία κινούνται τα οχήματά σας, τα χιλιόμετρα που έχουν διανύσει, αλλά και αν κίνηση υποδηλώνει επιθετική συμπεριφορά στο δρόμο.
 • Ειδοποιήσεις

     Δημιουργήστε και επεξεργαστείτε τις ειδοποιήσεις που εσείς επιλέγετε. Χρησιμοποιήστε το σύστημα ειδοποιήσεων του Πυθαγόρα, και πληροφορηθείτε άμεσα για τα οχήματά σας με γραπτό μήνυμα (SMS) ή e-mail. Το σύστημα είναι σε θέση να σας παρέχει πληροφορίες για την κατάσταση των αισθητηρίων και την αλλαγή τους, όπως επίσης να σας ενημερώνει για το αν ένα όχημα έχει εισέλθει ή εξέλθει σε μια περιοχή.
 • Ιστορικό

     Δείτε την πορεία που ακολούθησε κάθε σας όχημα τις προηγούμενες ημέρες. Η αναπαραγωγή της πορείας σε συνδυασμό με την αυξομείωση της ταχύτητας αναπαραγωγής, είναι άλλο ένα χαρακτηριστικό του Πυθαγόρα που θα φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο στη βελτιστοποίηση της πορείας των οχημάτων, αλλά και για εκπαιδευτικούς σκοπούς.

Αρχικη

ISO     Προσωπικά Δεδομένα     Πολιτική Απορρήτου