Σύστημα Εντοπισμού Pithagoras

Ο Πυθαγόρας είναι ένα σύστημα εντοπισμού που αποτελείται από μία συσκευή GPS/GSM/GPRS, ένα κέντρο λήψης σημάτων και μια εφαρμογή διαχείρισης, επεξεργασίας, αποθήκευσης και προβολής γεωγραφικών πληροφοριών (συντεταγμένων) επάνω σε ψηφιακούς χάρτες. Οι πρωτοποριακές υπηρεσίες που θα σας προσφέρει θα σας φανούν πραγματικά ανεκτίμητες.

Ας δούμε μερικές από της ιδιαιτερότητες του που τον ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό.

  • O Pithagoras ® χρησιμοποιεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για την παροχή Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Στόλου οχημάτων με δυνατότητες προσαρμογής για όλα τα μεγέθη εργασιών.
  • O Pithagoras ® είναι μια πραγματική "web-based εφαρμογή". Αυτό σημαίνει ότι μπορεί κανείς να έχει πρόσβαση στις υπηρεσίες του, από οπουδήποτε στον κόσμο. Το μόνο που απαιτείται για να δείτε το σύστημα είναι μια σύνδεση στο Internet!
  • O Pithagoras ® , συμπεριλαμβανομένης και της ανεξάρτητης βάσης δεδομένων του, αποτελεί μια πραγματικά επεκτάσιμη λύση, ιδανική για τους μεγαλύτερους στόλους οχημάτων ,αλλά και για ιδιώτες που οι απαιτήσεις τους περιορίζονται στην αντικλεπτική προστασία και τον έλεγχο κίνησης του οχήματος, του σκάφους καθώς και κάποιου μέλους της οικογενείας ή ακόμη και των αγαπημένων κατοικίδιων τους.
  • O Pithagoras ® είναι μια εφαρμογή ασφαλείας που οι χρήστες βλέπουν πάντα τις πιο ενημερωμένες και ακριβείς πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο. (real time)
  • Η χρήση του δεν περιορίζεται από τα σύνορα μιας χώρας, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί διεθνώς, και το μόνο που απαιτείται στη μεριά του ελεγχόμενου στόχου, είναι μια από τις συσκευές εντοπισμού Pithagoras ® και μια κάρτα (sim) με δυνατότητα πρόσβασης στο internet (gprs).
  • Για την είσοδο στην πλατφόρμα ελέγχου και διαχείρισης απαιτείται όνομα χρήστη και κωδικός πρόσβασης με πολλαπλά δικαιώματα ανά χρήστη, έτσι ώστε ο διαχειριστής του συστήματος να περιορίζει τους χρήστες σε συγκεκριμένες οθόνες ή λειτουργίες.
  • Η αρχιτεκτονική δομή του Pithagora ® επιτρέπει την ταυτόχρονη λειτουργία όλων των χρηστών οπότε μπορούν να διεξάγονται διαφορετικές εργασίες από την επιφάνεια εργασίας του κάθε χρήστη χωρίς να επηρεάζουν τις εργασίες των υπολοίπων.
  • Για παράδειγμα, ένας διαχειριστής μπορεί να επιθυμεί να δει τις αναφορές στάσεων ενός οχήματος και να τις αντιπαραθέτει με τα δελτία κίνησης του και κάποιος άλλος να ελέγχει την αναφορά επιθετικής οδήγησης και υπέρβασης των ορίων ταχύτητας ώστε να εντοπίσει τυχούσες υπερβολικές επιταχύνσεις ή επιβραδύνσεις των οχημάτων με σκοπό την αποφυγή π.χ. υπερβολικών φθορών, ενώ κάποιος 3τος να αναπαράγει διαδρομές προηγούμενων ημερών με σκοπό να δει που ακριβώς κινήθηκαν τα οχήματα.
Αρχικη

ISO     Προσωπικά Δεδομένα     Πολιτική Απορρήτου